13:13 03.11.2020

Ринок рухається до того, що ціна за гігабайт падає - "Vodafone Україна"

1 хв читати
Ринок рухається до того, що ціна за гігабайт падає - "Vodafone Україна"

Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" відзначає зниження вартості доступу до мобільного інтернету при стабільному зростанні його застосування.

"Ринок рухається до того, що ціна за гігабайт падає, незважаючи на те, що всім здається, що ціна мобільного зв'язку зростає. Наприклад, у нас за останній рік ціна за гігабайт знизилася на 12%. Це відбувається, тому що змінюється профіль споживання", - констатувала генеральний директор "Vodafone Україна" Ольга Устинова в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Вона зазначила, що багато українців перейшли на віддалений робочий графік, працюють із дому, користуються послугами передачі даних частіше, більше і довше, відповідно ціна послуг падає, а обсяги користування зростають.

"Середнє користування (дата-сервісами - ІФ) за рік у нашій мережі збільшилося на 36-40%. Ринок рухається до того, що все більше і більше людей використовують послуги передачі даних для онлайн-купівель, платежів, перегляду відео, розваг. Думаю, ціна гігабайта продовжить знижуватися", - наголосила гендиректор "Vodafone Україна".


 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА