19:01 17.11.2020

"ТАВР-медіа" може продати "Наше Радіо" екс-нардепу Павленку

1 хв читати
"ТАВР-медіа" може продати "Наше Радіо" екс-нардепу Павленку

Радіохолдинг "ТАВР-медіа", що навесні поточного року отримав контроль над ТОВ "Катапульта" (володіє 100% ВАТ "Наше Радіо"), може продати компанію народному депутату VI скликання Віктору Павленку (раніше входив до складу фракції "Блок Юлії Тимошенко").

Згідно з повідомленням, розміщеним у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), Павленко планує придбати 100% простих іменних акцій ВАТ "Наше Радіо" (Київ), номінальна вартість яких становить 70 тис. грн.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, Павленко також є головою наглядової ради ЗАТ "Таврійські ігри", що займається організацією концертних заходів.

Згідно з Єдиним держреєстром юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, наразі кінцевим бенефіціаром ТОВ "Катапульта" є фінансовий директор "ТАВР-медіа" Інна Черкашина.

Раніше радіостанція "Наше радіо" входила до медіахолдингу UMH українського олігарха Сергія Курченка.

Радіохолдинг "ТАВР Медіа" є одним з найбільших в Україні. До нього входять радіостанції "Хіт FM", "Русское радио Україна", Кiss FM, "Радіо Рокс", "Мелодія FM", Relax і "Наше Радіо".

Згідно з інформацією радіохолдингу, частка TAVR Media серед радіогрупи на ринку України - 35,07%. За даними Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, бенефіціарним власником "ТАВР Медіа" виступає бізнесвумен Ольга Матвєєва, крім цього, за останніми даними, серед власників компанії - Віктор та Ольга Пінчуки, а також Микола і Руслан Баграєви.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА