18:19 18.12.2020

"Інтертелеком" виплатив борги КРРТ, зокрема обладнанням

2 хв читати
"Інтертелеком" виплатив борги КРРТ, зокрема обладнанням

Компанія "Інтернаціональні телекомунікації" ("Інтертелеком") виплатила заборгованість Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) за обслуговування телеком-обладнання.

Оператор передасть КРРТ частину свого обладнання в рахунок погашення заборгованості.

"Сторони домовилися, що "Інтертелеком" із метою мирного врегулювання спору зобов'язується в термін до 31 січня 2021 року погасити заборгованість перед Концерном РРТ шляхом передання... наступного оптичного волокна, обладнання, що раніше було у використанні й придатного для подальшого використання за призначенням, на загальну суму 32,788 млн грн", - наголошується в постанові суду про затвердження мирової угоди між сторонами.

Як повідомляє прес-служба КРРТ у п'ятницю, всі наявні претензії з боку КРРТ у частині погашення накопиченої кредиторської заборгованості "Інтертелекому" повністю усунено.

"Інтертелеком" виконав усі свої зобов'язання з оплати заборгованості в досудовому порядку. Концерн РРТ і "Інтертелеком" продовжать співпрацю з укладеними договорами, пов'язаними з обслуговуванням мережі мобільного зв'язку "Інтертелекому", - зазначено в повідомленні.

У КРРТ також наголосили, що спільними зусиллями адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, КРРТ і "Інтертелекому" було налагоджено конструктивний діалог співпраці між концерном та оператором, що забезпечить нові етапи співпраці.

Як повідомлялося, на початку вересня "Інтертелеком" виплатив КРРТ першу частину боргу в 7,5 млн грн, після чого КРРТ ініціював процедуру відкликання банкрутства "Інтертелекому".

Наприкінці серпня поточного року Господарський суд Одеської області задовольнив заяву КРРТ про відкриття провадження у справі про банкрутство "Інтертелекому".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА