17:35 29.03.2021

"Датагруп" і Hawe Telekom завершили будівництво нового міжнародного мережевого переходу з Польщею

2 хв читати
"Датагруп" і Hawe Telekom завершили будівництво нового міжнародного мережевого переходу з Польщею

Національний оператор фіксованого зв'язку і цифрових послуг компанія "Датагруп" спільно з польським оператором Hawe Telekom завершили проект із будівництва нового міжнародного переходу "Дорогуськ - Ягодин" на українсько-польському кордоні.

Як наголошується у повідомленні "Датагруп" у понеділок, це другий власний перехід компанії у напрямку Польщі, який має потенційну пропускну здатність до 16 Тбіт/с.

"Новий міжнародний перехід дасть змогу нам ще ефективніше обробляти трафік між Україною, Польщею, Німеччиною, а також іншими країнами Євросоюзу та США", - наведено у повідомленні слова технічного директора "Датагруп" Володимира Лутченка.

Після завершення нового мережевого переходу на додаток до наявних чотирьох незалежних міжнародних переходів "Датагруп" до Європи (на кордоні зі Словаччиною, Угорщиною та Польщею) загальна пропускна здатність міжнародних каналів "Датагруп" становить приблизно 1500 Гб/с.

Відкриття п'ятого міжнародного переходу розширює можливості "Датагруп" у плані реалізації міжнародних проектів, збільшення магістральної ємності мережі, міжнародного інтернет-трафіку. Це також дасть змогу мінімізувати затримку до точки обміну трафіком при зверненні до багатьох популярних ресурсів, розташованих у Варшаві (Facebook, Amazon, Microsoft, ігрових серверів та ін.), що допоможе збільшити швидкість доступу до них для всіх клієнтів компанії.

"Крім того, при побудові віртуальних мереж наші корпоративні клієнти зможуть резервувати маршрути через нові європейські траси", - зазначають у "Датагруп".

Директор із міжнародного продажу Hawe Telekom Пшемислав Гонгала, у свою чергу, зазначає, що спільний проект із "Датагруп" є відповіддю на постійно зростаючий попит щодо збільшення кількості підключень між Польщею та Україною, зокрема з метою надання доступу до центрів обробки даних глобальних постачальників контенту, хмарних сервісів та OTT, розташованих у Варшаві.

Компанію "Датагруп" створено в 2000 році. Є одним із найбільших В2В-операторів України, надає послуги у понад 90 населених пунктах країни.

Компанія забезпечує підключення до інтернету, надає послуги телефонії, телебачення та відеоспостереження, а також хмарний сервіс від Microsoft і комплекс послуг у галузі кібербезпеки - DataProtect.

Data Group у 2019 році збільшила чистий прибуток у 6,97 раза порівняно з 2018 роком - до 141,764 млн грн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

Міноборони оцифрувало дані про чоловіків призовного віку, які можуть бути мобілізовані в усіх регіонах України - заступник міністра

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА