12:26 23.06.2021

"Київстар" включив у сервіс захисту телефонів геотрекінг смартфонів членів сімейної групи

2 хв читати
"Київстар" включив у сервіс захисту телефонів геотрекінг смартфонів членів сімейної групи

Мобільний оператор компанія "Київстар" включила у сервіс захисту телефонів "Мобільна безпека", що надається в партнерстві з компанією Radar, можливість відстежувати місцезнаходження смартфонів членів сімейної групи.

Як наголошується в повідомленні "Київстару", поширеному в середу, з появою функції "Сімейний трекер" у мобільному застосунку "Мобільна безпека" з'явилися можливості відстежувати місцезнаходження смартфона близької людини в реальному часі й оперативно реагувати в разі потенційної небезпеки.

Також до функцій "Сімейного трекера" входять такі можливості:

- створювати різні групи користувачів ("Діти", "Батьки" та ін.);

- відзначати на карті індивідуальні та "червоні" геозони, актуальні для кожної з груп;

- отримувати повідомлення, якщо користувач зайшов або вийшов зі створеної зони;

- керувати рівнями доступу для різних учасників.

Мобільний застосунок також дає змогу віддалено блокувати телефон, видаляти особисті дані, зокрема фото, вмикати сирену, а також вмикати GPS-пошук через особистий web-кабінет або зателефонувавши на лінію підтримки 24/7.

У разі втрати гаджета "Мобільна безпека" забезпечує сервіс повернення, гарантуючи винагороду, й доставку кур'єром власнику.

"Лише за минулий рік завдяки сервісу власникам повернули понад 1 тис. телефонів, компенсації за безповоротно втрачені пристрої становили близько 1 млн грн. За час роботи сервісу встановили мобільний застосунок і скористалися послугою 160 тис. абонентів", - наголошується в повідомленні оператора.

Сума компенсації в рамках послуги "Мобільна безпека" залежить від обраного тарифу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА