11:02 13.09.2021

"Укрпошта" залучає аутсорс-компанії для мінімізації пікових навантажень і затримок доставки

2 хв читати
"Укрпошта" залучає аутсорс-компанії для мінімізації пікових навантажень і затримок доставки

АТ "Укрпошта" для мінімізації пікових навантажень залучає аутсорсингові компанії з тендерів у системі державних електронних торгів ProZorro і хоче пройти зимові свята без критичних затримок доставки, повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Ми диверсифікуємо ризики як можемо. Зрозуміло, що не всі можемо. Зрозуміло, що ми заздалегідь плануємо і кількість людей (ми навчилися це робити краще), і ми залучаємо аутсорс (давно вже, щоб згладити піки). Ми починаємо вже краще планувати, насправді дуже багато (...) Тому я дуже сподіваюся, що свята ми відпрацюємо без будь-яких критичних проблем", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він також зазначив, що очікує позитивного впливу на процеси пікової доставки у зв'язку з численними змінами в процесах її організації, зокрема за рахунок запуску власного прямого авіарейсу з Китаю і переходу на роботу не з поштою Китаю, а з приватними перевізниками.

За словами Смілянського, з аутсорсерами "Укрпошта" працює через низку тендерів у ProZorro.

"Це аутсорсингові агентства, які можуть нам дати персонал, якщо нам потрібно. Чи можуть у них захворіти люди? Звісно, і в них можуть захворіти. Було й таке, що підрядники були готові дати нам людей, але їм спецперепусток не дали, щоб доїхати до сортувального центру. Тож тепер ми завчасно готуємо автобуси, які могли б розвезти, підвезти людей (...) Ми один раз цей шлях пройшли і готуємося пройти його ще раз. Але дуже хочеться вірити, що цього разу ми пройдемо його легше", - зазначив він.

Смілянський також наголосив, що його як керівника великої компанії непокоїть невизначеність питання допустимої реакції на відмову співробітників від вакцинації.

"Просто зараз мене турбує те, наскільки жорстко або жорстоко я можу підходити до питання вакцинації. Тому що, на жаль, ті цифри, які я бачу щодо компанії, мене пригнічують", - заявив гендиректор "Укрпошти".

За його словами, в компанії організовано можливість вакцинуватися безпосередньо на робочому місці, але люди не хочуть цього робити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА