14:49 11.11.2021

Новий СЕО Kyiv Post планує зустрітися зі звільненою командою та обговорити можливість продовження співпраці

2 хв читати
Новий СЕО Kyiv Post планує зустрітися зі звільненою командою та обговорити можливість продовження співпраці

Новий СЕО Kyiv Post Люк Шеньє планує обговорити з раніше звільненою редакцією видання можливість продовження співпраці, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі видання.

Шеньє подякував колишньому головному редактору Браяну Боннеру за його багаторічну працю.

"Я також висловлюю щиру подяку та глибоку повагу журналістам та іншим співробітникам Kyiv Post. Розумію: несподіваний характер оголошення у понеділок був тривожним, я намагаюся переконатися, що жоден співробітник не залишиться без розумної матеріальної підтримки, незалежно від того, чи хоче він бути частиною розширеної Kyiv Post. Найближчими тижнями сподіваюся зустрітися з усією командою особисто та обговорити можливість продовження нашої співпраці", - наводить слова Шеньє прес-служба Kyiv Post.

Він наголосив, що отримав запевнення від власника Kyiv Post Аднана Ківана у тому, що повага до редакційної незалежності, яку він демонстрував протягом трьох років, залишиться незмінною.

За словами нового СЕО видання, рішення про зупинення випуску газети від 8 листопада 2021 року було ухвалено після "повного розриву відносин зі співробітниками видання через протидію планам масштабного розширення Kyiv Post".

Агентству "Інтерфакс-Україна" стало відомо, що видавець планує зберегти друковану версію Kyiv Post, а також запустити українську версію проекту.

"Kyiv Post незабаром повернеться. Я прошу вашого терпіння та розуміння найближчими тижнями, оскільки ми готуємо ґрунт для наступного розділу в історії цієї шанованої медіаустанови", - наводить прес-служба видання слова Шеньє.

Як повідомлялося, генеральним директором англомовної газети Kyiv Post став Люк Шеньє (Luc Chénier), який уже обіймав цю посаду в 2016-2018 роках.

Аднан Ківан купив Kyiv Post у бізнесмена Мохаммада Захура у 2018 році.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА