15:20 02.12.2021

"Нова пошта" з 2022 року оновить тарифи на доставку

2 хв читати
"Нова пошта" з 2022 року оновить тарифи на доставку

Компанія "Нова пошта" з 1 січня 2022 року планує оновити тарифи на низку послуг із доставки.

Як повідомила прес-служба компанії, зокрема, планується зафіксувати на весь рік ціну на доставку документів. Вона становитиме 40 грн (у вартість буде включено фірмовий картонний конверт).

Окрім того, на перший квартал 2022 року "Нова пошта" планує продовжити тариф на доставку до поштоматів за 35 грн, в який вже входить накладений платіж без комісії. З 1 квітня вартість доставки до пошти в планах компанії підвищити до 45 грн, незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення у всій території України.

Тариф за доставку, коли покупці відразу після огляду у відділі хочуть повернути посилку з невідповідним товаром (вагою до 30 кг), з 2022 року становитиме 15 грн.

З нового року "Нова пошта" також спрощує тарифні зони.

"З 2022 року доставку розраховуватимуть залежно від пунктів призначення, за трьома тарифними зонами: по місту та передмісті, між містами України, з/до селища міського типу або села", - пояснюється в повідомленні.

Крім цього, з 2022 року у разі доставки в межах міста та його передмістя НП вводить три тарифи за вагою посилок. Так, маленька (до 2 кг) коштуватиме 40 грн (наразі – 45 грн), велика – 80 грн (100 грн). Одночасно до ціни вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1 тис. грн, незалежно від того, куди буде доставлено посилку - до відділення чи поштомату.

Компанія з 1 січня 2022 року також змінює тарифікацію на доставку та забір посилок кур'єром з адреси. Під час замовлення послуг кур'єра не потрібно буде прив'язуватися до ваги, за будь-яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 грн, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг, і тарифікація буде вже як для вантажу.

Крім того, тарифікуватимуть по-новому доставку кожної посилки в експрес-накладній із декількома місцями.

"Оцінюватимуть кожну посилку за окремим тарифом: посилку з максимальною вагою - за базовим тарифом, решту - за зниженим", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА