13:27 08.12.2021

Офіси Meta у США відкриються наприкінці січня, але співробітники зможуть залишатися на дистанційній роботі до червня

1 хв читати
Офіси Meta у США відкриються наприкінці січня, але співробітники зможуть залишатися на дистанційній роботі до червня

Американська компанія Meta Platforms (раніше Facebook) наприкінці січня відновить роботу офісів на території США повним обсягом, проте співробітники матимуть змогу відкласти своє повернення з віддаленої роботи до червня, йдеться у повідомленні компанії.

Раніше Meta пропонувала більшості співробітників безстроковий перехід на віддалений режим роботи на тлі глобальної пандемії коронавірусу.

"Тим, хто хоче повернутися в січні, ми можемо запропонувати роботу в офісі в динамічній атмосфері, водночас здоров'я та безпека залишаться в пріоритеті, - сказала голова відділу роботи з персоналом в Meta Джанелль Гейл. - Ми також розуміємо, що деякі поки що не готові до повернення (до офісу)".

У Meta працюють понад 68 тис. штатних співробітників у всьому світі, приблизно половина з них - у районі Сан-Франциско. Доступ до офісів на території США буде надано лише після вакцинації проти коронавірусу.

Останніми місяцями топ-менеджери найбільших компаній світу активно обговорювали питання повернення співробітників до офісів, проте поява нового штаму коронавірусу "омікрон" внесла невизначеність до цих планів. Так, автовиробник Ford Motor Co. та Alphabet Inc., материнська структура Google, нещодавно відклали на невизначений термін заплановані дати повернення співробітників до офісу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА