16:46 08.04.2022

"Нова пошта" тимчасово припиняє роботу у Луганській та Донецькій областях, відкриває відділення у звільнених містах

1 хв читати
"Нова пошта" тимчасово припиняє роботу у Луганській та Донецькій областях, відкриває відділення у звільнених містах

Логістична компанія "Нова пошта" тимчасово припиняє роботу у Луганській та Донецькій областях, написав співвласник групи компаній "Нова пошта" Володимир Поперешнюк на своїй сторінці у фейсбуці.

"Луганську та Донецьку область поки що залишаємо, щоб не заважати ЗСУ робити свою роботу - знищувати ворога", - наголосив він.

Поперешнюк також повідомив, що компанія щодня відкриває відділення та запускає поштомати, які були тимчасово закриті або розміщувалися в зоні бойових дій та в окупації.

"Вже зараз в Сумах працюють шість відділень, а з понеділка будуть працювати 18. У Чернігові завтра відкриваємо п'ять. У Харкові зараз працює 51 відділення. Незабаром повертаємося у Бучу, Ірпінь та Гостомель", - написав співвласник компанії.

Він також зазначив, що "Нова пошта" активно відновлює якість та швидкість доставки, намагаючись вийти на довоєнні стандарти скрізь, де це можливо.

"Хочу подякувати топменеджерам "Нової пошти", які добровільно відмовилися від заробітної платні у березні. Хоча їм довелося працювати та приймати рішення надскладних умовах", - зазначив Поперешнюк.

Він також заявив, що через переміщення людей Україною та за кордон, "Нова пошта" постійно здійснює набір нових співробітників і запрошує до роботи наявних.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА