17:33 09.05.2022

"Датагруп-Volia" підключила понад 400 бомбосховищ в Україні до інтернету, "Київстар" – 1000 об'єктів

2 хв читати
"Датагруп-Volia" підключила понад 400 бомбосховищ в Україні до інтернету, "Київстар" – 1000 об'єктів

Компанія "Датагруп-Volia" від початку війни підключила до високошвидкісного зв'язку понад 400 бомбосховищ у всій країні та вже 50 укриттів на Дніпропетровщині, йдеться в повідомленні компанії в понеділок.

Згідно з пресрелізом, у Дніпрі до безкоштовного інтернету підключено вже 22 бомбосховища, у Кривому Розі – 21, у Нікополі – сім та одне – у Новомосковську.

У компанії також розпочато аналогічну програму з підключення волонтерських центрів та об'єктів для внутрішньо переміщених осіб.

Раніше мобільний оператор "Київстар" безкоштовно підключив до інтернету 1000 бомбосховищ у всій Україні. Від початку війни цю послугу від оператора отримують Київ, Житомир, Рівне, Львів, Дніпро, Обухів, Хмельницький, Білгород-Дністровський, Чернівці, Запоріжжя, Луцьк, Миколаїв та багато інших.

"Щодня компанія підключає в середньому по 15 нових локацій та приймає заявки на підключення", - уточнили тоді в "Київстарі".

Як повідомлялося, раніше "Датагруп" вирішила здійснити авансовий платіж у розмірі 50 млн грн податків.

У червні 2021 року "Датагруп" завершила підписання угоди про придбання 100% українського провайдера послуг платного телебачення та кабельного швидкісного інтернет-доступу групи компаній Volia та розвиватиме консолідований актив.

"Київстар" – найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передавання даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, зокрема 3G та 4G. Його послугами на кінець 2021 року користувалися близько 26,2 млн абонентів мобільного зв'язку і близько 1,2 млн клієнтів фіксованого інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА