16:09 13.05.2022

В Україні мають намір проаналізувати ефективність залучення медіа до національного телемарафону "Єдині новини"

1 хв читати
В Україні мають намір проаналізувати ефективність залучення медіа до національного телемарафону "Єдині новини"

В Україні планують проаналізувати ефективність виконання указу президента про створення цілодобового національного телемарафону "Єдині новини #UАразом" та залучення до нього вітчизняних медіа, повідомив голова комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв (фракція "Слуга народу").

"Я не переконаний наразі, що це потрібно регулювати законодавчо, але ми продовжимо це обговорювати. Сьогодні я вже надіслав відповідні звернення, щоб ми провели нараду, ще одну, але вже не у форматі комітету, а згідно з указом президента №152 на виконання рішення РНБО про створення телемарафону "Єдині новини", щоб ми розібралися, наскільки ефективно виконується указ №152, наскільки ефективно українські медіа включені до телемарафону, щоб забезпечити якраз найефективніше виконання указу №152: щоб усі, хто хоче працювати, отримали таку можливість", - сказав він на брифінгу у Медіацентрі "Україна - Укрінформ" у п'ятницю.

При цьому, як наголосив Потураєв, це буде зроблено для того, щоб українські медіа "зміцнювали нашу інформаційну політику, а не навпаки - послаблювали її".

Джерело: https://youtube.com/watch?v=ox8XN01zNLw

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА