17:08 01.06.2022

Meta запускає сповіщення Amber в інстаграмі для пошуку зниклих дітей

1 хв читати
Meta запускає сповіщення Amber в інстаграмі для пошуку зниклих дітей

Компанія Meta з 1 червня запускає систему сповіщень Amber в інстаграмі, щоб допомагати знаходити зниклих дітей, повідомляється на сайті інстаграм у середу.

"У 2015 році Meta запустила сповіщення Amber у фейсбуці - відтоді вони в сотнях випадків допомогли успішно усунути загрозу для дітей у США та в усьому світі. Сьогодні Meta розширює горизонти сповіщень Amber і запускає їх в інстаграмі... Сповіщення Amber почнуть діяти в інстаграмі вже сьогодні і стануть повністю доступними протягом наступних декількох тижнів у 25 країнах, зокрема в Україні", - йдеться у повідомленні.

Система була розроблена у партнерстві з Національним центром зниклих безвісти та експлуатованих дітей (NCMEC) у США, Міжнародним центром пошуку зниклих та експлуатованих дітей, Національним агентством боротьби зі злочинністю у Великій Британії, Генеральною прокуратурою Мексики, Федеральною поліцією Австралії та іншими організаціями.

"Сповіщення включатимуть важливу інформацію про зниклу дитину: фотографії, опис, місце викрадення та інші доступні відомості. Користувачі також можуть поділитися сповіщеннями з друзями для подальшого розповсюдження інформації", - повідомляється на сайті інстаграм.

1 червня у багатьох країнах світу щорічно відзначається Міжнародний день захисту дітей. В Україні як національне свято затверджений у 1998 році, при цьому вихідним днем не є.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА