18:55 06.10.2023

"Нова пошта" відкрила перше відділення у Словаччині

2 хв читати
"Нова пошта" відкрила перше відділення у Словаччині

Група компаній "Нова пошта" запустила перше відділення Nova Post у Словаччині - у її столиці Братиславі, повідомляється в пресрелізі в п'ятницю.

"Ми вже інвестували понад EUR100 тис. у вихід на ринок Словаччини та плануємо продовжувати розвивати тут власну мережу, а також надамо можливість доставки у партнерські поштомати по всій країні", - сказав СЕО Nova Post Europe Олександр Лисовець.

У першому відділенні Братислави, яке працює щодня, приватні клієнти та бізнес можуть отримувати й відправляти посилки до 100 кг.

Крім того, "Нова пошта" також запровадила можливість замовлення кур'єрської доставки за будь-якою адресою по всій Словаччині. Викликати кур'єра можна через сайт і мобільний застосунок Nova Post. Доставка зі Словаччини в Україну - від п'яти діб.

Вартість доставки зі Словаччини в Україну становить: 12 EUR за документи, 15, 20 та 35 EUR за посилки до 2 кг, 10 кг і 30 кг відповідно. Водночас відправлення посилки від 30 до 100 кг коштує EUR1,2 за кожен кілограм.

Крім того, доставка або забір кур'єром сплачується додатково: +EUR3 для відправлень до 30 кг або +EUR8 за кожен кілограм для відправлень від 31 до 100 кг.

У компанії зазначили, що всі клієнти "Нової пошти" можуть отримати промокод зі знижкою -15% на послуги доставки зі Словаччини в Україну за посиланням на сайті.

Як повідомлялося, Nova Post уже відкрила 62 відділення в Польщі, Литві, Чехії, Румунії, Німеччині та Молдові.

До мережі "Нова пошта" в Україні на початок липня 2023 року входило понад 10 тис. відділень і більш ніж 14 тис. поштоматів.

До ГК входять українські та зарубіжні компанії, зокрема "Нова пошта", "НП Логістик", платіжна система NovaPay і "Нова пошта Глобал".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА