15:50 09.11.2023

Нацрада заборонила ще 16 пов'язаних із РФ медіасервісів до трансляції в Україні

1 хв читати
Нацрада заборонила ще 16 пов'язаних із РФ медіасервісів до трансляції в Україні

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення в четвер поповнила перелік аудіовізуальних медіа-сервісів держави-агресора, заборонених до трансляції в Україні, ще 16 сервісами та збільшила його до 22 позицій, повідомила пресслужба Нацради в четвер.

Згідно з інформацією на сайті регулятора, до списку ввійшли 24ТВ, "Амедиатека", Baskino, Filmix, HD REZKA, KINOGO, Kinokrad, Kinotochka, KinoZapas, Kion, Viju, "ГидОнлайн", "Лайм HD TV", "Смотрешка", "Триколор Кино и ТВ онлайн" і "Цифровое ТВ 20 каналов бесплатно".

Причинами для внесення відповідних медіаресурсів до сервісів держави-агресора стали невідповідність структури власності цих суб'єктів та/або їх повна чи переважна спрямованість на територію і аудиторію держави-агресора.

Національна рада обіцяє поінформувати НКЕК, платформи цифрової дистрибуції мобільних застосунків, виробників телевізійних приймачів і кінцевих (термінальних) обладнань, НБУ, а також міжнародні платіжні системи для вжиття ними заходів реагування щодо відповідних медіаресурсів.

Раніше до списку сервісів держави-агресора було внесено російські ОТТ-сервіси Ivi, Tvigle, Premier, Start, More.tv і Okko. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА