20:09 13.11.2017

США оприлюднили відео першої появи біля берегів Кореї трьох авіаносців

2 хв читати
США оприлюднили відео першої появи біля берегів Кореї трьох авіаносців

Авіаносці Ronald Reagan, Theodore Roosevelt і Nimitz у супроводі ударних груп прибули до західної частини Тихого океану, де американський флот проводить спільні навчання з ВМС Південної Кореї. 

Південнокорейське агентство Yonhap пише, що авіаносці 12 листопада увійшли в операційну зону Південної Кореї. Вперше в історії країни проходять навчання за участю відразу трьох авіаносців. Їх супроводжують більше десяти кораблів, серед них - два есмінця ВМС Південної Кореї (Sejong the Great і Seoae Yu Seong-ryong), оснащені бойовою інформаційно-керуючою системою Aegis американської розробки.

"Військово-морські сили Південної Кореї і США підтримують ідеальну захисну позицію, що дозволяє їм виконати спільні операції в будь-якому місці в будь-який час. Наш надійний альянс - основа для стримування провокацій противника", - наводить агентство слова капітана Sejong the Great Лі Ку Сона.

Агентство відзначає, що востаннє навчання за участю трьох авіаносців відбулися в водах біля острова Гуам десять років тому.

За даними CNN, американські авіаносці також провели навчання в східній частині Японського моря за участю флоту Сил самооборони Японії. Телеканал також зазначає, що про відправку авіаносців минулого тижня, під час візиту до Південної Кореї, говорив президент США Дональд Трамп: "Ми відправили три наших найбільших авіаносця в світі, а також атомний підводний човен".

Трамп тоді ж виступив з промовою в парламенті Південної Кореї, під час виступу він назвав КНДР "пеклом, якого не заслуговує жодна людина", і закликав Пхеньян не випробовувати терпіння Вашингтона. Президент США додав, що мир на Корейському півострові зараз можна підтримувати тільки силою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прес-конференція засновників Громадської спілки "Маніфест 42" на тему "Тилові силовики проти бізнесу: корупційний тиск продовжується"

В Україні різко зменшується чисельність вовків

Спеціалізованій екологічній прокуратурі 3 роки. Досягнення та виклики в умовах російської агресії

Прес-конференція голови Агентства з розшуку та управління активами (АРМА) Олени Думи

Як дії АРМА можуть дискредитувати інститут управління арештованим майном

Ескулаб: 15 років на ринку медичних досліджень – підсумки, виклики та плани на майбутнє

Будівельні матеріали. Готовність до потреб ринку на відбудову

Як запустити розподілену генерацію в Україні. Виклики та можливості для територіальних громад

Дискусія на тему "Україна-Росія - тотальна війна. Коли фінал?"

Оцінка ситуації в країні, довіра до соціальних інститутів, віра в перемогу, ставлення до виборів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА