19:52 15.11.2017

Шанувальники зірки Snapchat влаштували безлади в центрі Брюсселя

1 хв читати
Шанувальники зірки Snapchat влаштували безлади в центрі Брюсселя

У Брюсселі зустріч шанувальників із зіркою месенджера Snapchat - французького гумориста під ніком Vargasss 92 - обернулася сутичками з поліцією і погромами, повідомляє Le Soir.

Події розгорталися в середу вдень на площі Моне в центрі бельгійської столиці. Зірка месенджера анонсував у себе на сторінці зустріч з шанувальниками о 16:00 за місцевим часом. В результаті сотні підлітків зібралися на площі, щоб зустрітися зі своїм кумиром.

З посиланням на представника бельгійської поліції видання відзначає, що ситуація почала загострюватися, коли група поліцейських спробувала наблизитися до коміка, вважаючи зібрання несанкціонованим.

В результаті між фанатами і правоохоронцями почалися зіткнення. На допомогу поліцейським було направлено підкріплення. Натовп розганяли за допомогою водометів. Три людини були затримані. За деякими даними, серед затриманих і сам Vargasss 92.

Після розгону підлітки вирушили в довколишні провулки. Там вони залазили на машини і розбили скло в будівлі бібліотеки. Близько 17:00 поліції вдалося відновити порядок в центрі бельгійської столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА