20:59 01.03.2018

Harley-Davidson випустить електромотоцикл уже в 2019 році

1 хв читати
Harley-Davidson випустить електромотоцикл уже в 2019 році

Американський виробник мотоциклів Harley-Davidson придбав частину каліфорнійської Alta Motors, яка займається створенням електромотоциклів. Про це повідомляється в заяві Harley-Davidson, передає USA Today.

Як наголошується в повідомленні, Harley-Davidson купив частину Alta Motors задля розробки власного електромотоцикла. За словами директора компанії Меттью Леватіча, байк буде готовий до 2019 року, і в цьому ж році його можна буде придбати. Деталі угоди не розголошуються.

Згідно із запитом на реєстрацію торгової марки, новий мотоцикл буде називатися Revelation, зазначає USA Today. Однак в Harley-Davidson цю інформацію не підтвердили.

Alta Motors виробляє мотоцикли з електродвигунами з 2010 року. Її Redshift MXR може проїхати на одній зарядці 96,5 км. Акумулятор заряджається на 100% протягом 90 хвилин. Інша компанія, Logos Technologies of Fairfax, використовує напрацювання Alta Motors для створення безшумного електроциклу, призначеного для американських військових, що отримав назву SilentHawk.
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА