12:52 08.10.2018

Хто намагається заробити на пожежі, що сталася 2015 році під Васильковом

2 хв читати

Нікому невідомий "Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії" подав позов до українських нафтопереробників нібито з метою захисту постраждалих від пожежі на нафтобазі в 2015-му році.

Однак юристи та експерти звинувачують Фонд у шахрайстві і спробі нажитися на чужому горі, передають "Подробности". Як зазначає видання, 6 жовтня керівники Фонду влаштували біля стін телередакціі акцію, вимагаючи від журналістів спростувати цю інформацію. Учасники акції протесту переконували, що вийшли на мітинг після матеріалу каналу про "Фонді подолання наслідків Васильківської трагедії". Однак, цікаво, що акцію ще 5 жовтня анонсували саме у Фонді - на своїй сторінці в Facebook про це написав його глава Олег Верник. До журналістів потрапило і відео, на якому організатори мітингу обіцяли деяким з учасників гроші:

"Надо будет полтора часа постоять, покричать, шум навести, я вам за полтора часа плачу по 150 гривен. - А че так мало? В прошлый раз больше было. - Это не политическая забастовка. Я вам выдаю денежки".

Більш того, з'ясувалося, що багато хто з компаній, проти яких подали позов псевдо-активісти, і зовсім були створені вже після трагедії і ніякого відношення до неї мати не можуть. Тим часом, як повідомлялося раніше, в лічені дні суддя Деснянського суду столиці Ірина Галась прийняла рішення заморозити активи і рахунки підприємств на час розгляду за позовом Фонду.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА