18:09 19.03.2019

Активісти Подолу та Воздвиженки влаштували акцію самосаду

1 хв читати

У суботу активісти Подолу та Воздвиженки влаштували акцію самосаду - висадили фруктовий сад. На майданчику поблизу заарештованого Подільським районним судом житлового комплексу (Вознесенський узвіз, 18-20) ініціативна група прибрала сміття, завезла фруктові дерева та дві блакитні ялини.

Організатори акції - ініціативна група Facebook-ком’юніті “Подоляночка”, ГО “Громадська варта Подолу” та ГО “Старий Поділ”. Активісти кажуть, що головна мета самосаду - привернути увагу київської влади і особисто мера В. Кличка до проблеми незаконного будівництва ЖК. Комплекс зводиться без погодження з Державною архітектурно-будівельною інспекцією.

Крім того, через цю акцію місцеві мешканці заявляють про прагнення зберегти історичне обличчя Подолу та свіже повітря у районі, який вважається візитівкою столиці. Після акції самосаду всім бажаючим роздавали яблука, які, на думку плантаторів фруктового саду, символізують майбутній фруктовий врожай та зелене майбутнє Подолу.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА