19:09 13.05.2019

Зеленський оприлюднив ролик зі зверненням ієрархів різних конфесій до мешканців Донбасу та Криму

1 хв читати
Зеленський оприлюднив ролик зі зверненням ієрархів різних конфесій до мешканців Донбасу та Криму

Відеоролик, в якому ієрархи різних релігійних конфесій України звертаються до жителів окупованих Криму та Донбасу із закликами до єдності й примирення, розміщено на сторінці обраного президентом України Володимира Зеленського в соцмережі Facebook у понеділок.

У ролику немає звернення предстоятеля Православної церкви України, митрополита Київського і всієї України Епіфанія. Водночас серед тих, що звернулися, - почесний патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Також до звернення приєдналися глава Української православної церкви (Московського патріархату) митрополит Онуфрій, глава Української греко-католицької церкви Верховний архієпископ Києво-Галицький Святослав (Шевчук), духовні лідери мусульман України та представники Ради рабинів України.

Прес-секретар новообраного президента Ольга Руденко у відповідь на прохання "Української правди" прокоментувати відсутність звернення глави ПЦУ митрополита Епіфанія повідомила, що взяти участь у відеозверненні "пропонували всім", зокрема митрополиту Епіфанію. Його відсутність команда В.Зеленського пояснює рішенням самого предстоятеля ПЦУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА