08:36 20.09.2019

Рятувальники ліквідували нічну пожежу у військовому госпіталі Луцька, евакуювали 91 людину

1 хв читати
Рятувальники ліквідували нічну пожежу у військовому госпіталі Луцька, евакуювали 91 людину

Рятувальники в ніч на п'ятницю ліквідували пожежу на даху Луцького гарнізонного військового госпіталю, з будівлі евакуювали 91 людину, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

За повідомленням правоохоронців, інформація про пожежу в Луцькому гарнізонному військовому госпіталі, розташованому на вулиці Сенаторки Левчанівської, надійшла 20 вересня о 2:25. О 2:36 до місця виклику прибули рятувальники 25 державної пожежно-рятувальної частини Луцька.

"За зовнішніми ознаками встановлено, що пожежею охоплена покрівля лікарняного корпусу. Площа пожежі становила близько 500 кв. м. Було оголошено 3-й номер виклику, за яким на місці події зосереджені 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки з усіх трьох підрозділів служби 101 обласного центру, також 6 ДПРЧ м. Ківерці та 3 ДПРЧ м. Рожище, оперативно-координаційний центр Управління ДСНС у Волинській області", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства у Facebook у п'ятницю вранці.

Наголошується, що оперативно було здійснено евакуацію пацієнтів та персоналу госпіталю.

"Загалом персонал і рятувальники евакуювали 91 людину, з яких сімох хворих у важкому стані та 11 працівників госпіталю. Пацієнтів госпіталю розміщено в Луцькій міській клінічній лікарні. Постраждалих від пожежі немає", - додали в міністерстві.

О 3:12 пожежу локалізовано, о 5:00 ліквідовано. Триває розбір конструкцій.

Причину пожежі встановлюють.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА