17:37 10.08.2020

Білецький заявив про участь Нацкорпусу у виборах

2 хв читати
Білецький заявив про участь Нацкорпусу у виборах

Партія “Національний корпус” братиме участь у місцевих виборах 2020 року та вже запропонувала своїх кандидатів до Одеської міськради. Також представники націоналістів балотуватимуться до органів місцевої влади у інших містах України – переважно на Півдні та Сході країни. 

Про це лідер “Національного Корпусу” Андрій Білецький написав у своєму Telegram-каналі після з’їзду партії, що відбувся 8 серпня в Одесі. 

“Для п’ятої колони – ми небезпечна сила й вороги, для кожного українця ми – друзі і захисники. Треба зламати ментальні паркани й показати, що національні сили – це “будівельники”, що ми можемо не тільки захистити Одесу, а й розбудувати її”,  – повідомив Андрій Білецький.

Політик також додав, що на фоні активізації проросійських політсил та збільшення впливу Москви на внутрішню політику України обов’язок Нацкорпусу не допустити реваншу та захистити інтереси українських громадян на місцевому рівні. Тому націоналісти не мають права програти вибори в ключових містах Сходу і Півдня країни.

На з’їзді партії Нацкорпус також представив 12 кандидатів до Одеської міськради. Ними стали: Давид Шубладзе (лікар-хірург), Валерій Начвинов (підприємець, волонтер), Сергій Варламов (керівник одеського осередку “Національного Корпусу”), Сергій Братчук (військовий, доброволець, журналіст), Савицька Вікторія (педагог, громадська активістка), Яна Тітаренко (еколог, громадська діячка), Дем'ян Ганул (зоозахисник, підприємець), Олександр Вельможко (юрист, журналіст, спортсмен), Артем Гудін (педагог, тренер з боксу, віцепрезидент Української федерації змішаних єдиноборств “UF ММА”), Вікторія Корпусова (зоозахисниця, підприємець), Євген Нижегородов (економіст, спортсмен) та Володимир Никитенко (підприємець).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА