19:17 28.01.2020

Бразилія припинила антидемпінгові заходи щодо імпорту автомобільних шин з України

1 хв читати
Бразилія припинила антидемпінгові заходи щодо імпорту автомобільних шин з України

Уповноважений орган Федеративної Республіки Бразилія ухвалив рішення щодо припинення застосування антидемпінгових заходів стосовно імпорту до Бразилії автомобільних шин з України, повідомила прес-служба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства у вівторок.

Згідно з повідомленням на сайті міністерства, відповідне рішення ухвалено за результатами проведеного з січня 2019 року до січня поточного перегляду антидемпінгових заходів щодо імпорту автошин та опубліковано 16 січня в офіційному виданні Бразилії.

Водночас антидемпінгові заходи продовжено щодо імпорту з Кореї, Таїланду і Тайваню, провінції Китаю.

Антидемпінгові заходи щодо українських автомобільних шин Бразилія застосувала 16 січня 2014 року зі ставкою антидемпінгового мита $1,23 за кг, що призвело до припинення постачання українських шин до Бразилії, уточнюється в релізі. Орієнтовний обсяг експорту українських шин до застосування мита становив близько 2 тис. тонн вартістю $7,3 млн.

"Уповноважений орган Бразилії дійшов висновку про відсутність імовірності відновлення демпінгу та шкоди з України. Отже, українські виробники-експортери можуть постачати шини до Бразилії без сплати антидемпінгового мита", - резюмують у Мінекономіки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА