17:08 17.04.2020

Дорожньо-будівельна група RDS розпочне роботи в зоні проведення ООС у Луганській області

3 хв читати
Дорожньо-будівельна група RDS розпочне роботи в зоні проведення ООС у Луганській області

Група дорожньо-будівельних компаній RDS у рамках виграного тендера Служби автомобільних доріг у Луганській області з домовленою ціною 816,99 млн грн відремонтує 32 км дороги на ділянці від міста Щастя до Новоайдару на трасі Н-21, яка з'єднує Сєвєродонецьк та Станицю Луганську.

"У місті Новоайдарі ми побудували виробничу базу, сума інвестицій уже становить майже $3 млн. Там розташовуватиметься асфальтобетонний завод Amomatic-LMK VS 240S продуктивністю 240 т/год. Звідси постачатимемо всі інертні матеріали та асфальт на об'єкт", - заявив співвласник групи Євген Коновалов у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Згідно з інформацією в системі ProZorro, очікувана вартість закупівлі становила 832,5 млн грн, конкурентами RDS, яка в цьому тендері була представлена ТОВ "Ростдорстрой", виступали ТОВ "Автомагістраль-Південь" і ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл". Договір із переможцем було підписано поточного тижня.

Коновалов зазначив, що компанії належить виконати такі роботи, як фрезерування старого асфальтобетонного покриття, влаштування основи з СФОВ 15 см, влаштування двох шарів асфальтобетону 10 см і 5 см і ремонт з'їздів, зупинок і розмітка. (СФОВ - суміш матеріалу отриманого від фрезерування старого покриття і нового ЩПС, готується на виробничій базі шляхом перемішування з додаванням цементу та бітумної емульсії).

"Реалізація цього проекту дає змогу створити 450 нових робочих місць у цьому непростому регіоні. Нині на ділянці вже виконують геодезичні вишукувальні роботи. На виробничі бази завозять інертні матеріали і йде монтаж ГЗУ й асфальтобетонного заводу. За три місяці необхідно виробити й укласти 121,37 тис. тонн асфальту, 137 тис. тонн СФОВ", - уточнив співвласник RDS.

Згідно з даними в ProZorro, договірна ціна є динамічною, основні роботи (788,8 млн грн) передбачаються на поточний рік. Термін надання послуг - до кінця 2021 року.

Станиця Луганська - єдиний пункт пропуску між Україною та непідконтрольними територіями в Луганській області. До карантину його щодня перетинали від 10 до 13 тисяч осіб. Ця дорога також об'єднує різні райони Луганської області й має ключове економічне значення.

RDS - українська група компаній, що входить до топ-3 дорожньо-будівельних компаній України. До групи компаній RDS входять "Київшляхбуд" і "Ростдорстрой". Основні напрями діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Компанія будує бетонну дорогу Н-14 Кропивницький-Миколаїв. У рамках реконструкції траси Н-31 Дніпро-Решетилівка в Полтавській області група компаній RDS будує шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 році компанія виграла тендер Світового банку на здійснення робіт на трасі першої категорії М-03 Київ-Харків-Довжанський.

Станом на квітень 2020 року компанія працює у восьми регіонах України і має десять виробничих баз.

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер та Євген Коновалов. Розмір статутного капіталу становить 5,13 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр Норвегії на Саміті миру оголосив про виділення допомоги на ремонт енергетичної інфраструктури України

"Нафтогаз" упровадив внутрішній регламент REMIT

"Київтеплоенерго" поміняло на Солом'янці пошкоджену ділянку тепломережі під залізничними коліями без перекриття руху

IFC має намір профінансувати будівництво "Галнафтогазом" ВЕС 150 МВт

DFC і Proparco мають намір надати по $50 млн ЄБРР у 2025 р. для покриття ризиків із торговельного фінансування України

НАБУ направило до суду справу про завдання збитків ДП "Укрспирт" на 55 млн грн

"Укрнафта" планує побудувати у 2024 р. ще близько 100 МВт газової генерації

"Метінвест" має стратегію переходу до виробництва "зеленої" сталі, є проєкти з нарощування випуску окатишів DRI - CСO

НБУ очікувано знизив облікову ставку до 13%

"Енергоатом" найближчими днями виведе в плановий ремонт енергоблок 1000 МВт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА