13:14 13.08.2021

Корпорація працює в штатному режимі, обов'язки голови правління виконує Микола Волосянко - ДПЗКУ

1 хв читати
Корпорація працює в штатному режимі, обов'язки голови правління виконує Микола Волосянко - ДПЗКУ

Усі підрозділи акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" працюють у штатному режимі, корпорація продовжує виконувати всі зобов'язання за укладеними договорами і перед контрагентами, обов'язки голови правління виконує заступник голови Микола Волосянко, повідомляється на сайті корпорації в п'ятницю.

"Керівництво компанії максимально зацікавлене в об'єктивності розслідування і всіляко сприяє роботі співробітників правоохоронних органів", - коментує АТ затримання керівника ДПЗКУ під час спроби втечі з України у своєму повідомленні.

Як повідомлялося, співробітники Національної поліції в п'ятницю затримали в київському аеропорту "Жуляни" керівника акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ), який намагався залишити територію країни.

Затриманому керівнику корпорації і власнику кількох товариств уже повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. З ними проводять слідчі дії.

Управління комунікації Національної поліції України від 12 серпня повідомило, що посадові особи ДПЗКУ завдали цьому акціонерному товариству $57 млн збитків.

У Нацполіції повідомили, що 10 і 11 серпня правоохоронці здійснили 62 обшуки в Києві, Волинській, Дніпропетровській, Київській, Рівненській та Одеській областях за місцями роботи та проживання фігурантів, у транспортних засобах і в офісних приміщеннях. У відомстві анонсували проведення низки слідчих дій та експертиз й оголошення підозр особам, причетним до розкрадання держкоштів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА