20:05 23.11.2012

Джерело рейдерської атаки на IDS Group Ukraine розташоване за межами України - гендиректор Ткачук

2 хв читати

Джерело рейдерської атаки на IDS Group Ukraine перебуває за межами України, заявив журналістам гендиректор компанії Марко Ткачук.

"Ну, Москва, не Москва, але це точно хтось ззовні. А Росія це чи не Росія - я не знаю", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи не надходять проблеми компанії з Росії.

Відповідаючи на запитання кореспондента "Інтерфакс-Україна" про те, чи не пов'язані кримінальні справи проти менеджменту компанії та арешту майна з інформацією про продаж всієї компанії, М.Ткачук сказав, що це не виключено.

"З цього приводу я можу висловити свою приватну думку - може й так. Але з іншого боку, ми проводимо переговори про продаж компанії вже півтора року зі світовими виробниками і тут раптом це трапилося? Може ви і маєте рацію, може воно і якось пов'язано. Але це поки що лише здогадки, прямих доказів у мене немає", - сказав він.

Також він висловив подив у зв’язку з діями податкової служби, яка, за його словами, без законних підстав порушує кримінальні справи проти керівників заводів у Миргороді та Львові, а також заарештовує рахунки та майно компанії.

"Нелогічно якось виходить - від нас вимагають податків, але при цьому заарештовують рахунки та майно", - сказав він.

За словами М.Ткачука, компанія вживатиме всі можливих юридичних заходів для того, щоб зняти арешт майна Моршинського заводу мінеральних вод.

"Ми вживатимемо всіх необхідних юридичних дії і спробуємо зняти цей арешт", - сказав він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА