13:54 17.12.2012

Щодня мобільні бригади соціального патрулювання в Києві роздають бездомним гарячі обіди

2 хв читати

У Києві з 1 грудня діють три мобільні бригади соціального патрулювання, які щодня розвозять гарячі обіди, одяг і взуття для бездомних, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

За інформацією Головного управління праці та соціального захисту КМДА, соціальний патруль щодня об'їжджає вісім пунктів у різних куточках столиці. Це місця найбільшого скупчення людей, зокрема, залізничний вокзал, торгові майданчики, станції метрополітену.

Протягом 17 днів патрулювання мобільні бригади здійснили 51 виїзд, під час яких понад 250 бездомних громадян отримали гаряче харчування та першу медичну допомогу. Загалом видано 3,4 тис. порцій гарячих обідів, трьох людей госпіталізовано, 56 бездомним надані направлення для проходження медичної комісії, 17 бездомних звернулися до Будинку соціальної опіки і стали його клієнтами.

Тут їм нададуть цілу низку соціальних послуг, які допоможуть у вирішенні складних життєвих обставин. Крім того, бригади соціальних працівників проводять серед бездомних методичну роз'яснювальну роботу, пояснюючи, куди вони можуть звернутися в разі потреби, повідомляють про соціальні заклади, які можуть надати необхідну допомогу. Наприклад, що переночувати вони можуть у відділенні Будинку соціальної опіки, відновити втрачені документи - в Центрі обліку бездомних громадян, а також отримати направлення для проходження медичної комісії, влаштуватися в Київському центрі соціальної адаптації для інвалідів і бездомних, який розташований в селі Ясногородка.

Соціальне патрулювання триватиме до 31 березня 2013 р. і у будні, і у вихідні й святкові дні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський заявив, що використання Україною західної зброї на території РФ стало б захистом, а не наступом

Уламки російського дрона пошкодили один з енергооб'єктів на Вінниччині - Міненерго

РФ атакує Харківщину, користуючись забороною Україні використовувати західну зброю для ударів по російській території - ISW

Зеленський про тривалість війни: На сьогодні ґрунт має бути для того, щоб Путін так само шукав вихід із ситуації

Окупанти за добу обстріляли Середину-Буду, Дружбу, 34 прикордонні села і селища в Сумській і Чернігівській областях, є поранений

Партнери бояться програшу Росії у війні - Зеленський

Результатом Саміту миру має стати комюніке лідерів - Зеленський

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА