14:30 23.04.2013

У харківській міліції заперечують, що "білгородський стрілок" перебуває на території області

2 хв читати

У Харківській міліції заперечують, що чоловік, якого підозрюють у розстрілі шести осіб у Білгороді (Росія), перетнув українсько-російський кордон і перебуває на території Харківської області.

"Це неправда", - заявили кореспондентові агентства "Інтерфакс-Україна" у відділі зі зв'язків з громадськістю ГУ МВСУ в Харківській області.

Співрозмовник агентства наголосив, що після НП, що сталася в Бєлгороді в понеділок, 22 квітня, було проведено інструктаж, особовому складу роздано орієнтування.

"Міліція працює в посиленому режимі з 18 квітня у зв'язку зі святами, але вчора під час інструктажу особового складу було роздано орієнтування на "білгородського стрілка". Весь особовий склад орієнтований на його затримання", - наголосили у відділі зі зв'язків з громадськістю ВЗГ.

У МВС України агентству "Інтерфакс-Україна" також підтвердили, що не мають інформації про те, що розшукуваний перетнув кордон з Україною. У відомстві також нагадали, що орієнтування на підозрюваного розіслані до Харківської, Сумської та Луганської областей.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація з посиланням на МВС України, що, за попередніми даними, "білгородський стрілок" перетнув держкордон і перебуває на території Харківської області.

Як повідомлялося, в понеділок від рук "білгородського стрілка" загинули шестеро людей: троє продавців магазину зброї і випадкові перехожі: чоловік і дві школярки, 14 і 16 років. П'ятеро людей померли на місці, 16-річна дівчина - в операційній в лікарні. Розшук підозрюваного - Сергія Помазуна - тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА