14:23 21.10.2013

Янукович: Україна та Чехія домовилися активізувати двосторонню торгівлю та інвестиційну співпрацю

1 хв читати

Україна та Чеська Республіка домовилися про активізацію двосторонньої торгівлі та інвестиційної співпраці, заявив президент України Віктор Янукович.

"Ми досягли домовленостей докласти спільних зусиль для активізації українсько-чеської торгівлі й інвестиційної співпраці, яка має значний невикористаний потенціал", - сказав він під час спільної прес-конференції з чеським колегою Мілошем Земаном у понеділок у Києві.

За словами В.Януковича, президенти обговорили подальші кроки щодо поглиблення політичного діалогу, інтенсифікації торговельно-економічної співпраці та розширення культурно-гуманітарних зв'язків України та Чехії.

На думку В.Януковича, проведення в рамках візиту його чеського колеги двох бізнес-форумів (у Києві та Донецьку - ІФ) відкриє нові можливості для співпраці представників ділових кіл України та Чехії.

"Упевнений, що досягнуті сьогодні домовленості нададуть істотно нового імпульсу розвитку українсько-чеської співпраці", - заявив глава держави.

Водночас він зазначив, що в Україні високо цінують те, що Чеська Республіка є партнером України в процесі європейської інтеграції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українські воїни розбили колону техніки й піхоту окупантів, які намагалися здійснити прорив на Харківщині

Окупанти вдарили по фермі в Коротичах, один цивільний загинув, троє поранені - Синєгубов

Зеленський змінив першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки - указ

ЗАСТУПНИК МІНІСТРА РОЗВИТКУ ГРОМАД, ТЕРИТОРІЙ ТА ІНФРАСТРУКТУРИ АЗАРХІНА НАПИСАЛА ЗАЯВУ ПРО ЗВІЛЬНЕННЯ З ПОСАДИ У ЗВ'ЯЗКУ ЗІ ЗВІЛЬНЕННЯМ ВІЦЕПРЕМ'ЄРА КУБРАКОВА

На Херсонщині в пожежі, що розпочалася внаслідок обстрілу, загинули двоє людей - голова ОВА

Кількість поранених у Вовчанську зросла до 5 людей - прокуратура

Україна і Сербія домовилися про проведення першого з 2013 року засідання Міжурядової комісії з питань торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва - Кулеба

На краматорському напрямку відбулося 27 бойових зіткнень - Генштаб ЗСУ

Рада оборони Харківщини вирішила примусово евакуювати з прикордонних громад дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Кличко терміново передав захисникам Вовчанська 150 fpv-дронів, квадрокоптери та системи РЕБ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА