13:17 24.11.2013

Володимир Кличко на Європейській площі: Перемога буде за нами!

1 хв читати

На Європейській площі в Києві розпочався мітинг Народного віче "За європейську Україну", організований опозиційними партіями.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", учасники євроінтеграційного мітингу підтягуються до Європейської площі, поки що складно визначити їхню кількість - воно постійно збільшується.

Колону прихильників євроінтеграції очолили лідери опозиційних політичних сил Арсеній Яценюк (фракція "Батьківщина"), Олег Тягнибок ("Свобода"). Віталія Кличка на акції поки що немає.

Водночас на сцені на Європейській площі вже виступив український боксер Володимир Кличко. У своєму виступі він розкритикував дії нинішньої української влади і наголосив, що "українці хочуть жити по-європейськи".

"Я впевнений в тому, що разом ми цього доб'ємося, і я впевнений, що перемога буде за нами", - сказав Володимир Кличко.

На завершення свого виступу він тричі вигукнув "Слава Україні!", у відповідь було "Героям слава!".

Як повідомлялося, 21 листопада уряд України розпорядився призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію з ЄС.

Опозиція заявила про неприпустимість такої "паузи" - вони вимагають виконати всі умови для підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі (28-29 листопада).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА