10:43 13.12.2013

Майданівці готові дати відсіч "тітушкам" - депутат "Свободи" Іллєнко

1 хв читати
Майданівці готові дати відсіч "тітушкам" - депутат "Свободи" Іллєнко

Опозиція зможе загітувати учасників провладних мітингів перейти на бік Євромайдану і готова у разі потреби дати відсіч "тітушкам", заявляє народний депутат Андрій Іллєнко (фракція "Свобода").

"Якщо "тітушки" під виглядом мітингувальників спробують спровокувати якісь бійки, ми це викоренимо", - заявив він на мітингу на майдані Незалежності увечері в четвер.

За словами депутата, в опозиції "є самооборона на Майдані, у нас є люди, які є професійними військовими з певним досвідом, і вони цього не дадуть вчинити".

А.Іллєнко також нагадав, що влада має намір у вихідні привезти до Києва людей з регіонів. Він зазначив, що цими днями до столиці приїдуть "десятки тисяч людей із регіонів, які переважно є бюджетниками, яких привозитимуть насильно, під страхом втратити роботу".

Свободівець наголосив, що "ми цих людей просто переагітуємо, і вони приєднаються до нас на Майдані".

"Влада, привозячи цих бюджетників, робить собі ведмежу послугу, і просто підвезе нам ще побратимів-українців, які поряд із нами продовжуватимуть протест", - сказав він.

"Тітушками" в Україні називають хлопців спортивного вигляду, які приходять на масові акції з неочевидними цілями. В опозиції вважають, що влада використовує їх для провокацій і розгону демонстрацій, влада відкидає такі звинувачення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА