17:29 26.01.2014

Прем'єр України очікує від голови КМДА якнайшвидшого ухвалення бюджету Києва

2 хв читати
Прем'єр України очікує від голови КМДА якнайшвидшого ухвалення бюджету Києва

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає від нового голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимира Макеєнка ухвалити збалансований бюджет столиці.

Як повідомляє прес-служба уряду, про це М.Азаров заявив, представляючи в суботу В.Макеєнка колективу КМДА.

"Роботи з розвитку нашої столиці необхідно продовжувати. Ці події, які зараз відбуваються, не триватимуть вічно, вони закінчаться, а киянам тут жити, працювати, навчати дітей. І тому я хотів би побажати керівництву міста активно і наполегливо працювати на цьому терені. Звісно, наразі першочерговим завданням є ухвалення збалансованого бюджету столиці і продовження виконання всіх заходів, які ми запланували", - сказав М.Азаров.

Він наголосив, що В.Макеєнко має всі необхідні якості для ефективного керівництва столицею. "Я переконаний, що на цій надзвичайно важливій та відповідальній посаді в цей час він зможе якісно організувати роботу КМДА, він розуміє, що поїзд має рухатися вперед", - зазначив прем'єр-міністр.

У свою чергу перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко запевнив, що столична влада головну увагу приділяла та приділятиме створення умов для того, щоб кияни отримували якісні житлово-комунальні послуги. "Найголовніше зараз, щоб Київ працював стабільно. Тепло, вода, вивезення побутових відходів, прибирання вулиць - це наше завдання, а політичні події, вони минуть, як торішній сніг", - сказав він.

В.Макеєнко подякував президенту і уряду за довіру і призначення його головою КМДА і вже почав роботу із життєзабезпечення міста.

Президент України 25 січня звільнив з посади голови КМДА Олександра Попова і призначив на цю посаду народного депутата фракції Партії регіонів В.Макеєнка.

В.Макеєнко наразі очолює комітет Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності парламенту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА