13:11 09.02.2014

У Києві проходить Десяте Народне Віче і акція в підтримку російського телеканалу "Дождь"

1 хв читати

Акція на підтримку російського телеканалу "Дождь" відбулася на майдані Незалежності в Києві в рамках чергового 10-го Народного Віча.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", близько 100 учасників акції з відкритими парасольками розпочали ходу колоною від майданчика перед сценою на майдані Незалежності вгору на вул.Інститутській до барикади.

Під час руху учасники акції скандували: "Дождь, ми з вами" і "Росіє, вставай!".

Після цього вони повернулися на головну площу столиці і попрямували на Європейську площу і вул.Грушевського.

Наразі учасниками Народного Віча заповнена вся площа перед сценою і частина вул.Інститутської. Нині їх понад 7 тисяч, а кількість людей постійно збільшується. Біля Будинку профспілок стоять намети, там також з'явилися мітингувальники.

Народне віче традиційно розпочалось зі спільної молитви та продовжилося виступами громадських активістів і лідерів опозиції зі сцени.

Присутні на Майдані тримають прапори України, громадських об'єднань, партій, деякі також тримають в руках відкриті парасольки.

У свою чергу київська міліція закликала не піддаватися на провокації у зв'язку з появою в соціальних мережах деяких закликів. "Ми звертаємося до громадян не порушувати громадський порядок, не піддаватися на провокації, не порушувати перемир'я", - сказали в прес-службі столичної міліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА