14:02 23.06.2014

У зоні АТО в Донецькій області загинули четверо дітей, даних щодо Луганська немає - МОЗ України

1 хв читати

У зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області загинули четверо дітей, даних про загиблих у Луганській області дітей немає, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в Міністерстві охорони здоров'я з посиланням на дані результатів судово-медичних експертиз.

"У зоні АТО за офіційною інформацією судово-медичної експертизи, загалом загинули четверо дітей. Ці діти загинули в Донецькій області, інформації про загиблих дітей в Луганській області немає", - повідомили в прес-службі відомства в понеділок.

Водночас у прес-службі не уточнили причини смерті дітей.

Народний депутат, голова парламентського комітету з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва у понеділок заявила, що на Донеччині загинули вже понад 40 дітей від осколкових поранень і вогнепальних поранень.

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі Т.Бахтеєвої з посиланням на слова парламентарія, діти гинуть від потрапляння уламків віконних шибок після близьких вибухів, а також є випадки загибелі дітей від стрілецької зброї.

У прес-службі нардепа повідомили, що такі дані Т.Бахтеєва отримала з власних джерел: "Ця інформація отримана з власних джерел, передусім, з моргів і від лікарів".

"На жаль, зараз централізовано інформація про кількість загиблих не фіксується, і офіційно зібрати її немає можливості", - передали слова Т.Бахтеєвої в прес-службі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА