17:10 16.09.2014

Журавський не звертатиметься до міліції з приводу інциденту біля ВР

2 хв читати
Журавський не звертатиметься до міліції з приводу інциденту біля ВР

Народний депутат України Віталій Журавський (група "Економічний розвиток") не має наміру звертатися до правоохоронних органів у зв'язку з інцидентом, що стався з ним у вівторок у Києві біля будівлі Верховної Ради України.

"До міліції я не звертався, і звертатися не буду", - сказав В. Журавський на брифінгу у вівторок у Києві, відповідаючи на запитання журналістів з приводу цього інциденту.

На сайті "Громадське ТБ" опубліковано 32-секундне відео, на якому видно, як В.Журавський лежить у великому сміттєвому контейнері біля будівлі Верховної Ради України і його силоміць утримують у ньому людьми, інші знімають те, що відбувається на смартфони. На місці також перебувають кілька правоохоронців, які не вдаються до силових заходів із розгону мітингувальників і звільнення депутата.

На відео видно, що В.Журавський одягнений у костюм, міцно тримає в руках портфель і намагається звільнитися. Помітних слідів тілесних ушкоджень на ньому не видно.

На брифінгу народний депутат зазначив, що цей інцидент замовили його конкуренти за 66 виборчим округом у Житомирській області.

"Я вважаю це замовленням моїх конкурентів на виборах за 66 виборчим округом в Житомирській області", - сказав В.Журавський.

Водночас він не відповів на прохання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" назвати прізвища конкурентів, відповівши, що можна відкрити сайт Центральної виборчої комісії і подивитися, хто є його конкурентами на виборчій компанії в парламент.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", один з лідерів партії "Воля" Єгор Соболєв і один з лідерів Автомайдану Сергій Поярков, публічно вибачилися перед В.Журавським, зазначивши, що ані партія "Воля", ні Автомайдан, які проводять сьогодні пікети біля Верховної Ради України, до цього інциденту не мають жодного відношення.

У столичному главку міліції агентству "Інтерфакс-Україна" підтвердили, що до них не надходила заява щодо цього інциденту.

"Від Журавського заяви до міліції не було. Поки що ми дізнаємося про це зі ЗМІ. Офіційно він не звертався", - сказали агентству в прес-службі ГУ МВС України в м. Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА