18:13 18.09.2014

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" прийняв рішення достроково розірвати трудовий контракт

2 хв читати
Гендиректор аеропорту "Бориспіль" прийняв рішення достроково розірвати трудовий контракт

Генеральний директор державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ) Сергій Гомболевський у четвер прийняв рішення про дострокове припинення трудового контракту, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі аеропорту.

С.Гомболевського було призначено на зазначену посаду 31 березня 2014 року. Він має 17-річний досвід роботи на авіаційних підприємствах, із них 15 років - в аеропорту "Бориспіль".

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у четвер доручив міністру інфраструктури Максиму Бурбаку визначитися з питанням відповідності обійманій посаді керівника аеропорту "Бориспіль".

Днями в ЗМІ з'явилися повідомлення про начебто порушення з боку керівництва аеропорту, пов'язані з роботою служб таксі.

У прес-релізі аеропорту в четвер із посиланням на експертів таксомоторного ринку зазначено, що керівництво аеропорту забезпечило прозорість конкурсу з оренди автомобілів таксі, дотримується законодавства в питаннях захисту прав держави, пасажирів і перевізників.

Крім того, в прес-службі нагадали, що колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету не знайшла порушень у порядку проведення конкурсу та допуску претендентів до участі в конкурсі.

В аеропорту пов'язують виниклу ситуацію з тиском на керівництво в інтересах деяких бізнес-груп.

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" - найбільший аеропорт України, обслуговує понад 50% пасажирських авіаперевезень країни. Є членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (International Air Transport Association, IATA).

Регулярне сполучення зі столичного аеропорту здійснюють більше ніж 50 авіакомпаній, що експлуатують понад 100 маршрутів у всьому світі. "Бориспіль" - єдиний український аеропорт, в якому обслуговують далекомагістральні рейси.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА