17:54 23.10.2014

"Укрпошта" частково відновила роботу своїх відділень у Донецькій і Луганській областях

2 хв читати
"Укрпошта" частково відновила роботу своїх відділень у Донецькій і Луганській областях

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" частково відновило роботу своїх відділень у Донецькій і Луганській областях, йдеться в повідомленні Міністерства інфраструктури в четвер.

Зокрема, в Донецькій області поштові послуги нині надаються в Артемівську та Артемівському районі (окрім населеного пункту Комуна), Красному Лимані та районі, в Красноармійську і районі, в Костянтинівці і районі, в Добропіллі та Вугледарі, Слов'янську та районі, а також у Дзержинську, Димитрові, Дружківці, Краматорську, Маріуполі, Новогродівці, Селидовому та інших населених пунктах, які підпорядковані цим міським радам. Крім того, послуги підприємства доступні у Великоновосілківському, Волноваському, Володарському, Мар’їнському, Олександрівському, Першотравневому районах області. Частина відділень працює в Амвросіївці, Донецьку, Горлівці, Дебальцевому, Єнакієвому, Макіївці, Сніжному і Торезі. У цих відділеннях приймають усі види поштових відправлень і видають лише поштові відправлення без доставки адресату.

Водночас відсутні послуги поштового зв'язку в населеному пункті Комуна Артемівського району, Новоазовському, Старобешівському, Шахтарському, Ясинуватському і Тельманівському районах, а також у містах Докучаєвську, Жданівці, Кіровці, Харцизьку, Ясинуватій.

У Луганській області послуги надаються у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківському, Міловському, Новоайдарському, Новопсковському, Сватівському, Старобільському, Троїцькому районах, а також у Лисичанську, Рубіжному та Сєверодонецьку.

Водночас не доступні послуги в Антрацитівському, Краснодонському, Лутугинському, Свердловському, Слов’яносербському, Станично-Луганському, Перевальському, Попаснянському районах, а також у Луганську, Алчевську, Антрациті, Брянці, Кіровську, Красному Лучі, Краснодоні, Первомайську, Ровеньках, Свердловську та Стаханові.

Крім того, "Укрпошта" не приймає відправлення з позначенням "післяплата" до тих населених пунктів Донбасу, які не контролює українська влада.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

Окупанти обстріляли ферму на Харківщині, постраждав мирний житель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА