16:30 06.03.2015

Надія Савченко просить лікарів розробити для неї збалансовану дієту

2 хв читати
Надія Савченко просить лікарів розробити для неї збалансовану дієту

Народний депутат України, льотчиця Надія Савченко просить лікарів розробити для неї збалансоване нешкідливе харчування для виходу з голодування.

"Мої адвокати, які консультуються з лікарями з України, попередили мене, що після тривалого голодування жирна їжа, зокрема бульйон, загрожує життю. Виходити з тривалого голодування потрібно соками, розведеним з водою, і овочевими і фруктовими пюре", - йдеться в листі Н.Савченко, яке виклав у "Твіттері" її адвокат Микола Полозов.

Українська льотчиця просить лікарів МСЧ-77 і ФСВП РФ розробити "збалансоване харчування, яке я змогла б вживати без загрози для свого життя".

У свою чергу, М.Полозов зазначив: "Були у Надії. Жирний бульйон вона пити не буде. Виходити з голодування лише збалансованою дієтою".

Як повідомлялося, 5 березня адвокат Н.Савченко Марк Фейгін повідомив про початок виходу його підзахисної з голодування. "Вона написала заяву про вживання бульйону. Цей захід - початок медичного виходу з голодування", - повідомив він. Раніше в "Твіттері" він підтвердив інформацію про її часткове припинення голодування".

Адвокати також опублікували скан листа до співвітчизників, написаний Н.Савченко. "Деякий час поп'ю бульйон, для того, щоб як жити - то літати, як вмирати - то здоровою, а як боротися - то щоб були сили! Буду боротися! Разом з вами! І на вашу вимогу, з вдячністю за вашу підтримку, для вас лишаюся живою! Щоб мати можливість ще раз вам віддячити", - йдеться в листі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА