17:28 04.06.2015

МОЗ та "Санофі" підписали меморандум для поліпшення надання меддопомоги українцям

2 хв читати
МОЗ та "Санофі" підписали меморандум для поліпшення надання меддопомоги українцям

Міністерство охорони здоров'я України та компанія "Санофі" в Україні, що входить до глобальної фармацевтичної групи Sanofi, підписали меморандум про взаєморозуміння з метою поліпшення надання медичного обслуговування населенню України, який діятиме до 2017 року.

Як зазначено в прес-релізі фармвиробника, підписаний меморандум охоплює співпрацю в таких актуальних для України сферах, як боротьба з цукровим діабетом, рання діагностика раку молочної залози, діагностика рідкісних захворювань шляхом впровадження інноваційних методів діагностики, а також розвиток та популяризація фармакоекономічного напряму з метою обґрунтування лікування пацієнтів із хронічними захворюваннями.

За словами генерального директора "Санофі" в Україні та Білорусі Жана-Поля Шоера, фармкомпанія "підтримує прагнення МОЗ України змінити українську систему охорони здоров'я на краще".

"Санофі" має багаторічний досвід і готова ділитися ним з українською владою, оскільки наша місія полягає у вирішенні найважливіших питань, пов'язаних з охороною здоров'я та забезпеченням доступу до якісних лікарських препаратів і медичних послуг. Ми упевнені, що разом ми можемо привнести позитивні зміни в систему охорони здоров'я, щоб українці отримували кращий доступ до лікування і підтримували здоров'я, адже це спільна мета, до якої ми всі прагнемо", - наголосив Ж.-П.Шоер.

Sanofi (Франція) відкриває, розробляє і постачає терапевтичні рішення, орієнтовані на потреби пацієнтів. У сфері охорони здоров'я спеціалізується на рішеннях для лікування діабету, розробках вакцин, інноваційних препаратах, турботі про здоров'я споживачів, ринках, що розвиваються, ветеринарії тощо.

Акції Sanofi котируються на фондових біржах у Парижі (EURONEXT: SAN) та Нью-Йорку (NYSE: SNY).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Встановлено ще одного військового РФ, причетного до розстрілу цивільного авто в Гостомелі - прокуратура

Рада ухвалила закон про надання адмінпослуг українцям, зокрема за кордоном

Переговори про вступ України до ЄС мають розпочатися якнайшвидше - Мецола

Позиція Європарламенту буде значущою для оборонної підтримки України - Зеленський

Між рішенням партнерів про постачання Україні зброї та її потраплянням на фронт відстань уже не в кілометрах, а, на жаль, у тижнях і місяцях - Зеленський

Путін в інформаційному акваріумі й не має наміру зупинятися - Зеленський

Дрон СБУ вдарив по НПЗ у російській Башкирії, подолавши рекордні 1500 км - джерело

Зеленський призначив Залужного послом у Великій Британії

Будівництву НВМК у Гатненській громаді біля Києва протистоять, зокрема, проплачені люди - заступник директора

Дмитра Герегу знову призначено командувачем Сил підтримки ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА