14:09 27.07.2015

Заступника керівника полку "Азов" знайшли повішеним

2 хв читати
Заступника керівника полку "Азов" знайшли повішеним

Заступника керівника штабу громадянського корпусу полку "Азов" Ярослава Бабича знайшли мертвим у власній квартирі, повідомляє прес-служба полку "Азов".

"Не стало нашого побратима, заступника керівника штабу громадянського корпусу "Азов", відомого адвоката Ярослава Бабича. Його тіло було знайдено в квартирі вранці 26 липня. Причина смерті поки що невідома, триває слідство", - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційній сторінці "Азова" в "Twitter".

Як повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області, у місті Бучі (Київська обл.), за місцем проживання знайдено тіло 39-річного місцевого жителя, який, за попередніми даними, покінчив життя самогубством через повішення.

"В Ірпінський міськвідділ міліції звернулися місцеві жителі і повідомили, що один з їхніх товаришів протягом доби не виходить на зв'язок. Співробітники міліції виїхали за місцем проживання зниклого чоловіка і знайшли там його тіло. За попередніми даними, чоловік покінчив життя самогубством через повішення. Ознак насильницької смерті на його тілі не виявлено", - поінформували в облміліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події. Триває досудове слідство.

Радник глави МВС, народний депутат (фракція "Народний фронт") Антон Геращенко закликає не поширювати чутки і версії про смерть Я.Бабича, а дочекатися офіційної інформації. "Відповідь на запитання, як Ярослав пішов зі життя, сам або з чиєїсь злої волі, ще належить дати судмедекспертам і криміналістам", - написав він у "Facebook".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві відновили рух біля ТРЦ "Ocean Plaza" після пошкодження тепломережі - КМДА

У Вовчанську авто з цивільними потрапило під ворожий обстріл, 2 людини загинули, 2 поранені - прокуратура

Кличко відвіз допомогу бійцям під Вовчанськ і Куп'янськ

На лінії фронту з початку доби зафіксовано 22 бойових зіткнення - Генштаб ЗСУ

МЗС України в річницю депортації кримських татар: нові злочини Кремля стали можливими через безкарність винних у злочинах минулого століття

Зло геноциду пішло проти України, почавши з Криму - Зеленський у 80-ті роковини депортації кримських татар

У неділю в низці областей України очікуються короткочасні дощі та грози

ДБР повідомило про підозру директору ФСБ РФ Бортникову і ще 20 "фсбешним" генералам

До чотирьох осіб зросла кількість загиблих унаслідок учорашнього удару по Харкову - ОВА

Від нічних атак дронів РФ постраждали енергооб'єкти в Полтавській і Харківській областях - Міненерго

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА