12:58 28.11.2023

Arricano передала дрон та засоби для зберігання інформації бійцям «Азову»

1 хв читати

Arricano — провідний український девелопер торговельно-розважальних центрів в Україні, закупив та передав дрон DJI MAVIC 3 і засоби для зберігання інформації для бригади НГУ «Азов». Внесок компанії допоможе військовим тримати під контролем свої позиції та визначити ворожі, при цьому не наражаючи на небезпеку людей.

«Бізнес працює та підтримує економіку країни саме завдяки військовим, які нас щодня захищають, тож і ми маємо робити все від нас залежне для допомоги армії. Адже всі українці зараз об’єднані заради єдиної мети.

Arricano продовжує допомагати та підтримувати ЗСУ, Національну гвардію України, громадські організації, а також проводить для відвідувачів своїх ТРК тренінги з надання домедичної допомоги та протимінної безпеки у межах соціального проєкту «Суботи турботи». У листопаді фокус своєї уваги ми спрямували на забезпечення бригади НГУ «Азов» необхідною технікою», — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Крім цього, ГО «Azov One» та ТРЦ «РайON» проводять спільний збір коштів на засоби зв’язку для 12-тої бригади спеціального призначення НГУ «Азов». 

На жаль, війна триває, а отже, потреби у техніці для забезпечення якісної аеророзвідки лише зростають. Ми маємо бути надійним тилом, на який можуть покластися бійці «Азову».

Приєднуйтесь до збору за посиланням, адже кожен донат важливий для наших військових. Збір триватиме до 14 грудня 2023 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА