16:28 05.11.2015

У Лукаш немає претензій до затримання її в Києві, відбуваються процесуальні дії для оформлення підозри

1 хв читати
У Лукаш немає претензій до затримання її в Києві, відбуваються процесуальні дії для оформлення підозри

У Службі безпеки України та в Генпрокуратурі заявляють, що у затриманої екс-міністра юстиції України Олени Лукаш немає претензій до правоохоронців стосовно затримання.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час брифінгу СБУ в четвер було продемонстровано відео, записане 5 листопада, в якому О.Лукаш повідомляє, що вона перебуває в Києві та разом зі співробітниками контррозвідки СБУ прямує для надання пояснень до Генпрокуратури. "Ніякого тиску на мене ніхто не чинив", - сказала вона.

При цьому, виходячи з відеоінформації, оприлюдненої журналістам, О.Лукаш також заявила, що у неї немає претензій до правоохоронців і її права не було порушено.

Прокурор Генеральної прокуратури України Владислав Куценко таким чином прокоментував це відео: "Як бачите, ніяких претензій до нашої правоохоронної системи з боку затриманої пані Лукаш нині немає".

"Нині відбуваються необхідні процесуальні дії. Зокрема пов'язані з необхідністю повідомлення про підозру пані Лукаш, окрім безпосередньо причетності її до злочинів режиму Януковича. Також нині у нас зібрана інформація, яка може підтверджувати здійснення О.Лукаш злочину за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу (розкрадання коштів у особливо великих розмірах) та ст. 366 КК (службове підроблення)", - додав В.Куценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА