16:46 21.11.2015

Яценюк - учасникам Євромайдану: Майдан у нас щодня, ми всі маємо бути лише по одну сторону

1 хв читати
Яценюк - учасникам Євромайдану: Майдан у нас щодня, ми всі маємо бути лише по одну сторону

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк та члени уряду зустрілися в суботу в День Гідності та Свободи з учасниками Євромайдану, які постраждали під час подій зими 2013-2014 років.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, А.Яценюк зазначив, що хоча минуло вже багато часу "не можна сказати, що Майдан завершився". "Майдан у нас щодня. Майдан у нас в боротьбі за те, щоб Україна отримувала підтримку Заходу, щоб збирати гроші на зарплати, пенсії для військовослужбовців і будувати таку дискусію, яка є сьогодні між нами. Ми всі маємо бути лише по одну сторону. За свободу і за гідність треба боротися щодня. Кожен, хто як може. Не криком і ненавистю, не розчаруванням і опусканням рук, а спільною роботою на благо цієї країни», - наголосив А.Яценюк, звертаючись до учасників Євромайдану.

У зустрічі взяли участь віце-прем'єр-міністр - міністр культури В'ячеслав Кириленко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, міністр юстиції Павло Петренко і представник Мінсоцполітики

Прем'єр запропонував видати книгу спогадів про події Майдану - «реальних спогадів всіх тих, які зараз у цій залі, тих, кого зараз тут немає». А.Яценюк звернувся до В.Кириленка з пропозицією створити відповідну групу: «Давайте протягом року, до наступної річниці Майдану, випустимо історію спільних спогадів».

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА