16:54 30.03.2016

Сакварелідзе викликають на допит до Генпрокуратури у справі про зникнення $2 млн

2 хв читати
Сакварелідзе викликають на допит до Генпрокуратури у справі про зникнення $2 млн

Екс-заступник генерального прокурора України - прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе повідомив, що його викликають на допит до Генеральної прокуратури України у справі про зникнення $2 млн.

"Щойно мені телефонував заступник начальника створеного нещодавно в ГПУ департаменту, який займається відверто замовними справами, зокрема і проти моєї команди – "шановний" пан Сус (Дмитро Сус - ІФ). Він запросив мене в п'ятницю на допит у справі про зникнення 2 млн американських доларів", - написав Д. Сакварелідзе на своїй сторінці в Facebook у середу.

Він зазначив, що Д. Сус кілька днів тому "під загрозою пред'явлення підозр, маючи на руках дозвіл на проведення обшуків, шантажував працівників Генеральної інспекції і схиляв їх до "співпраці", щоб отримати неправдиві свідчення, які надалі мали бути використані на брифінгу з метою дискредитації" Д. Сакварелідзе та його команди.

"Я запропонував йому прислати мені офіційне повідомлення із зазначенням інформації про виробництво, дату і час проведення допиту. Я без проблем прийду на допит і допоможу слідству, а також чітко поясню, як саме працює міжнародна технічна допомога в тому випадку, коли є довіра до державних інститутів країни", - зазначив Д. Сакварелідзе.

Екс-заступник генпрокурора заявив, що під час телефонної розмови з Д. Сусом він поінформував свого співрозмовника, що той робить "по суті, кримінальні злочини, шантажуючи і тероризуючи ідеалістів, які займалися справою "діамантових прокурорів". "У відповідь Сус заявив, що просто робить свою роботу", - написав Д. Сакварелідзе.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА