18:15 28.04.2016

Порошенко взяв участь у передачі виготовленого херсонським заводом "Паллада" плавучого доку компанії з ПАР

2 хв читати
Порошенко взяв участь у передачі виготовленого херсонським заводом "Паллада" плавучого доку компанії з ПАР

Президент України Петро Порошенко у рамках робочої поїздки в Херсонську область відвідав державний завод "Паллада", де під час зустрічі з трудовим колективом заводу наголосив, що підприємство займає лідируюче місце серед відомих світових компаній-будівельників плавучих доків.

"Ви демонструєте найкращі якості українських виробників. Так має працювати кожен Українець - якісно і своєчасно", - сказав П.Порошенко, звертаючись до трудового колективу заводу.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у присутності президента директор заводу Валерій Маломан і генеральний директор південноафриканської компанії Southey Holdings PTY ltd Крістофера Спарго підписали протокол технічної готовності плавучого залізобетонного доку, виготовленого на замовлення цієї компанії. Після завершення церемонії на доку був піднятий прапор ПАР.

"Наші партнери, немає ніяких сумнівів, гідно оцінять якість роботи херсонців. Також переконаний, що сьогоднішня подія стане черговим кроком на шляху активізації економічних контактів між Україною і Південно-Африканською Республікою. Мною дані доручення з розширення нашої співпраці з африканським континентом. І ви є піонерами, які прорвалися на цей важливий для нас ринок", - зазначив П.Порошенко.

При цьому глава держави наголосив, що плавучий док, в передачі якого він взяв участь, є першим новим виробом такого класу, який імпортується в ПАР.

Глава держави відзначив той факт, що фахівцями проектно-конструкторського бюро заводу в ініціативному порядку розроблений проект плавучого причалу для базування суден і кораблів. Президент сподівається, що "Паллада" обов'язково візьме участь в тендері з будівництва плавучих причалів, майстерень і казарм, а також установці хвилезахисних споруд для вітчизняного флоту.

Як повідомляє прес-служба президента України, в четвер на "Палладі" з компанією-замовником з ПАР був підписаний протокол технічної готовності плавучого композитного доку проекту 1760 КР, який призначений для докування і будівництва суден і плавзасобів загальною вагою до 8,5 тис. тонн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА