18:08 01.07.2016

Генпрокуратура повідомила про підозру двом добровольцям "Айдару" в організації озброєної банди

1 хв читати
Генпрокуратура повідомила про підозру двом добровольцям "Айдару" в організації озброєної банди

Генеральна прокуратура України повідомила про підозру двом добровольцям батальйону територіальної оборони "Айдар" у вчиненні низки тяжких й особливо тяжких кримінальних правопорушень.

Як повідомило в п'ятницю управління зв'язків із громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України, зазначені добровольці вступили до 24-го батальйону територіальної оборони "Айдар" й отримали особисту вогнепальну зброю, а потім вчинили низку тяжких злочинів.

"Зокрема, зазначені особи підозрюються в організації озброєної банди з метою нападу на окремих осіб; у нападі з метою заволодіння чужим майном, поєднаному з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбої), поєднаному з проникненням у житло, вчиненому організованою групою; у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно, організованою групою осіб, поєднаному з погрозою застосування насильства небезпечного для життя та здоров'я потерпілого; у незаконному викраденні двох осіб, способом небезпечним для життя і здоров'я потерпілих, вчиненому із застосуванням зброї, організованою групою; у незаконному заволодінні паспортам та іншим важливими особистими документами, вчиненому організованою групою, тобто у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 257, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289, ч. 3 ст. 146, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 357, Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні триває.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА