11:24 18.07.2016

Прокуратура викрила 16 службовців банку "Хрещатик" у розкраданні понад 81 млн грн депозитів

1 хв читати
Прокуратура викрила 16 службовців банку "Хрещатик" у розкраданні понад 81 млн грн депозитів

Під процесуальним керівництвом прокуратури міста Києва завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 16 службових осіб Київського регіонального відділення ПАТ "КБ "Хрещатик", причетних до злочинної схеми розкрадання грошових коштів фінансової установи.

Як повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва, встановлено, що службові особи банку, діючи у складі організованої злочинної групи, протягом лютого 2010 - березень 2014 шляхом підробки депозитних договорів та документів на видачу готівки заволоділи грошовими коштами 54 вкладників на загальну суму понад 81 млн грн.

За результатами розслідування колишнім керівникам і посадовим особам регіонального відділення банку (всього 16 осіб) повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи кримінальних злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 28 ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 366 КК України.

У рамках розслідування, для відшкодування завданих збитків на майно обвинувачених (квартири, будинки, земельні ділянки) накладено арешт.

Слідство за цим кримінальним провадженням завершено, матеріали відкриті для ознайомлення підозрюваним та їхнім захисникам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА