10:18 11.08.2016

Луценко спростував інформацію про те, що в телефоні Головача записано номер ватажка "ЛНР"

1 хв читати
Луценко спростував інформацію про те, що в телефоні Головача записано номер ватажка "ЛНР"

Генеральний прокурор України Юрій Луценко спростував поширену ним інформацію про те, що в телефоні екс-начальника податкової міліції Андрія Головача був записаний номер ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького.

"Визнаю. Номер Плотництького в телефоні затриманого податківця – це не номер терориста плотницького, а його однофамільця", - написав генпрокурор на своїй сторінці у Facebook

Як повідомлялося, генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що під час обшуку у колишнього першого заступника голови Державної податкової служби, екс-начальника податкової міліції Андрія Головача був вилучений мобільний телефон, у списку номерів якого виявився абонент з прізвищем Плотницький.

"Бюст Януковича виявився не єдиним предметом, цікавим для прокурорів під час обшуку у екс-заступника Клименка (екс-глава Міндоходів Олександр Клименко – ІФ). Телефон (ну звичайно ж, Vertu) генерала-податківця Головача містить вельми показове прізвище Плотницький", - написав генпрокурор на сторінці у Facebook у середу ввечері.

За словами Ю. Луценка, це ще один приклад "нерозривності дій економічних злочинів Януковича - Пшонки – Азарова - Курченка - Клименка з антидержавними діями лідерів ПР типу Єфремова і терористичною групою ЛНР-ДНР".

Генпрокурор також виклав фотографію телефону з зазначенням номера Плотницького.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА