12:22 22.08.2016

Roshen розмістив 300 млн грн на депозиті в "Банк Восток"

2 хв читати
Roshen розмістив 300 млн грн на депозиті в "Банк Восток"

Кондитерська корпорація Roshen підписала генеральну угоду про співпрацю з ПАТ "Банк Восток" (Дніпропетровськ) і розмістила на депозиті в кредитно-фінансовій установі 300 млн грн.

"Ми завжди обираємо надійних партнерів для ведення бізнесу, тих, хто заслуговує довіри. "Банк Восток" – один з них", - цитується в повідомленні Roshen у понеділок президент корпорації В'ячеслав Москалевський.

Як повідомлялося, прибуток "Банку Схід" в 2015 році становив 49,567 млн грн, що на 0,5% більше, ніж за попередній рік (49,307 млн грн). Його чистий процентний дохід зріс на 68,8% порівняно з 2014 роком – до 257,8 млн грн.

Згідно з даними Нацбанку України, до березня-2016 основними бенефіціарами банку були опосередковані власники 100-відсоткового пакета акцій ПРАТ "Фоззі Груп" Володимир Костельман, Олег Сотніков і Роман Чигир, а також Лілія і Вадим Мороховські.

Корпорація "Рошен", один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до її складу входять Київська, Маріупольська (Донецька обл.), Кременчуцька (Полтавська обл.) і дві Вінницькі кондитерські фабрики, масломолочний комбінат "Бершадьмолоко", Литинський племзавод (обидва - Вінницька обл.), а також липецька фабрику "Рошен" (РФ), Клайпедська кондитерську фабрику (Литва) і фабрику BonbonettiChoco (Угорщина).

Власником корпорації є президент України Петро Порошенко. Під час виборчої кампанії він обіцяв продати "Рошен", найняв для цього інвестиційну компанію Rothschild і українську інвестгрупу "Інвестиційний капітал України" (ICU). Однак через відсутність покупців 14 січня 2016 року був підписаний договір, за яким П. Порошенко передав свою частку в корпорації "Рошен" незалежний "сліпий траст. Банк-управитель трасту має також довіреність на чотири роки на переговори про продаж активів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА